Kotisivut yritykselle

Nosta yrityksesi näkyvyys seuraavalle tasolle. Teemme yrityksesi näköiset, myyvät ja löydettävät verkkosivut

ktblocks iphone full min

Millaiset kotisivut saat NeFiltä ?

Luo yrityksellesi verkkoon kasvot, personoidut verkkosivut, kanssamme. Tehdään yhdessä helposti lähestyttävät kasvot, jotka kertovat asiakkaillesi kaikki oleelliset tiedot helposti ja ytimekkäästi. Luomamme verkkosivusto ei ole pelkästään kaunis vaan tuo myös myyntiä yhdistämällä markkinointitekniikat ja verkkokehityksen.

Kotisivut toimivat niin mobiililaitteissa kuin pöytäkoneissakin. Sivut mukautuvat automaattisesti eri näyttökokoihin ja toimivat ongelmitta erilaisissa päätelaitteissa. Hakukoneet arvostavat responsiivisuutta.

Sisällön rakenne vaikuttaa kotisivujesi löydettävyyteen. Sisällön tulee olla rakenteeltaan oikeanlaista, jotta hakukoneet arvostaisivat verkkosivua.

Sisällön tulee olla riittävän pitkä ja otsikoinnin tulee olla kunnossa. Hakusanat tulee olla oikeanlaiset. Kuvat, videot ja linkit auttavat entisestään hakukonenäkyvyydessä.

Hakukoneiden lisäksi oikeanlainen sisältörakenne ja sisältö vaikuttavat potentiaalisten asiakkaidesi kokemukseen sivuistasi ja saamaansa kuvaan yrityksestäsi.

Mitä paremmin asiakkaat viihtyvät sivuillasi ja palaavat uudelleen sitä paremmin hakukoneet arvostavat sivustoa ja sitä todennäköisemmin saat myös lisää kauppaa.

Mitä osuvampi sisältö on haun tekijän tarpeisiin sen varmemmin saat yhteydenottoja.

Teemme kotisivusi WordPress -verkkosivualustalle. WordPress on maailman ylivoimaisesti johtavin sisällönhallintajärjestelmä. WordPress on varmatoiminen, nopea ja päivittyvä. Hakukoneet pitävät toimivista, nopeista ja päivittyvistä kotisivuista.

Myynnillä voimme ajatella asetettua tavoitetta, jota kotisivut yritykselle tuottaa. Tavoite voi olla myynti, brändikuvan vahvistaminen, yhteydenotto tai jokin muu tavoite. Selvitämme yhdessä tavoitteet ja rakennamme kotisivut tukemaan niitä.

Teemme tyylikkäät, toimivat ja selkeäsisältöiset verkkosivut, joilla asiakkaasi viihtyvät.

Rakennamme yrityksen kotisivut ostopolkua ajatellen. Ostopolulla tarkoitamme, jotta asiakas ohjataan kotisivulla kuvitteellista polkua pitkin tekemään haluttu toiminto.

Maailma muuttuu kokoajan. Yrityksen ja sen kotisivujen on mukauduttava muuttuviin tarpeisiin.

WordPress kotisivuja on helppo päivittää, vaikka itse, sisältötarpeen muuttuessa. WordPress sivuille on helppo asentaa lisätoimintoja tai poistaa tarpeetonta tarpeiden muuttuessa. Näin sivusi elävät yrityksesi tilanteiden mukaan.

WordPress päivittää ohjelmistoaan aktiivisesti ja se tuottaa sivustolle lisäturvaa ja mahdollisuuksia. Sivut toimivat ja vastaavat hakukoneiden vaatimuksiin myös tulevaisuudessa.

Valmiilla ja testatuilla WordPress teemoilla sekä lisillä voidaan rakentaa kustannustehokkaasti selkeät ja varmatoimiset kotisivut. Valmiista komponenteista huolimatta saat persoonalliset kotisivut. Kaikkea ei tarvitse alusta asti koodata ja testata toimivuutta.

Saat persoonalliset, yrityksesi näköiset kotisivut. Käytämme yrityksesi värejä, kuvia ja ydinviestiä sekä muita sinulle tärkeitä asioita ja arvoja luodessamme kotisivusi.

Kerromme yrityksesi tarinaa sellaisena kuin sinä ja asiakkaasi sen näette.

Rakennamme tuotteitasi ja palveluitasi tukevan ja teknisesti toimivan kotisivuston.

Mikäli sinulla ei ole sopivia kuvia, logoa tai osuvaa viestintää niin osaava sisällöntuotantomme auttaa siinä.

Kotisivupakettimme hintoja

Peruspaketti

€ 490 + alv.

Yhden sivun kotisivu


1 sivu
Asiakas tuottaa tekstit
Luominen alusta loppuun
WordPress websivu
Avaimet käteen
Mobiiliystävällinen
SSL-sertifikaatti
Hakukoneoptimointi SEO
Yhteydenottolomake
Kuvagalleria
Personoitu ulkoasu
Kultapaketti

€ 750 + alv.

2 – 6 sivun kotisivu


2 – 6 sivua
Asiakas tuottaa tekstit
Luominen alusta loppuun
WordPress websivu
Avaimet käteen
Mobiiliystävällinen
SSL-sertifikaatti
Hakukoneoptimointi SEO
Yhteydenottolomake
Kuvagalleria
Personoitu ulkoasu
Valloituspaketti

€ 1270 + alv.

Kotisivu + Sisällöntuotanto


2 – 6 sivua
Luominen alusta loppuun
WordPress websivu
Avaimet käteen
Mobiiliystävällinen
SSL-sertifikaatti
Hakukoneoptimointi SEO
Yhteydenottolomake
Kuvagalleria
Personoitu ulkoasu

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi