Kotisivut yritykselle

Nosta yrityksesi näkyvyys seuraavalle tasolle. Teemme yrityksesi näköiset, myyvät ja löydettävät verkkosivut

mockup of a woman holding an iphone 12 pro max against a white background m21959 1

Millaiset ovat hyvät kotisivut yritykselle?

Kiitos, että tulit tänne etsimään kotisivuillesi ideaa ja tekijää!
Haluamme tehdä sinullekin sellaiset kotisivut, jotka löydetään ja jonne halutaan mennä etsimään ratkaisuja.

Hyvät kotisivut yritykselle ovat sellaiset, jotka palvelevat juuri sinun yritystäsi niissä tavoitteissa, joita sivujen avulla haluat tavoittaa. Olemme kirjanneet muutaman hyvän piirteen yrityksen kotisivuille.

Löydettävät ja houkuttelevat

Kotisivut yritykselle on rakennettu niin, että ne sijoittuvat mahdollisimman korkealle hakukoneiden hauissa.

Nykyaikainen ja hakukoneiden arvostama sivusto on nopea ja se toimii niin mobiililaitteissa kuin pöytäkoneissakin.

Hakukonenäkyvyyteen vaikuttaa moni asia ja niitä tulee huomioida jo kotisivuja rakennettaessa. Ammattilaisten tekemänä ne tulevat varmemmin huomioitua.

Sivujen sisältö pitää olla houkutteleva, jotta kotisivusi löytäjät tulevat verkkosivullesi ja jatkavat siellä eteenpäin. Tätä hakukoneet arvostavat.

Myyvät

Yrityksen kotisivut on syytä olla myyvät sillä ilman myyntiä ei ole yritystoimintaa.

Tyylikkäät, nykyaikaiset ja nopeasti toimivat hakukoneiden arvostamat kotisivut antavat yrityksestäsi hyvän kuvan lisäten yhteydenottoja ja kauppaa.

Asiakkaan ohjaus sivuilla rakenteellisin ja sisällöllisin keinoin lisää myyntiä. Tarjoamalla asiakkaallesi helpon, asiantuntevan ja luotettavan asiakaskokemuksen hän on todennäköisemmin valmis ostamaan tuotteesi tai palvelusi.

Informatiiviset, selkeät ja päivittyvät

Sisältö on yksi tärkeimmistä menestystekijöistä. Informatiivinen ja myös viihdyttävä sisältö palvelee asiakasta ja pitää hänet sivuilla. Hakukoneet arvostavat sivustoilla viipymistä ja se nostaa niitä hakutuloksissa.

Sivujen selkeys ja asiakkaan ohjaus asetettuun tavoitteeseen tuottaa haluttuja tuloksia.

Sivuston sisällölliset ja tekniset asiat pitää olla helposti päivitettävissä tarjotaksemme asiakkaille viimeisintä tietoa, mutta myös sivuston teknisen toimivuuden vuoksi.

Brändiäsi, yrityskuvaasi tukevat

Kotisivut tukevat sitä yrityskuvaa, jonka haluat yrityksestäsi antaa nykyisille sekä uusille asiakkaille.

Kotisivut antavat monesti yrityksestä ensivaikutelman, jonka sanotaan olevan vaikeasti muutettavissa. Siksi kotisivujen on hyvä olla ammattimaiset sisällöltään ja tekniseltä toteutukseltaan.

Miksi yritys tarvitsee verkkosivut ?

asiakasmme Saarinen desktop

Nykymaailma on verkossa, Internetissä. Tarvitessamme tuotetta tai palvelua etsimme sitä lähes poikkeuksetta Internetistä. Radikaalisti ilmaistuna ilman verkkosivuja olevaa yritystä ei ole olemassa. Sitä ei löydetä ja mahdollisesti muita reittejä löydettäessä luottamus yritykseen saattaa olla heikompi ilman verkkosivuja.

Kotisivut ovat yksi kanava brändin rakentamiseen ja ylläpitämiseen sekä osaamisen julkaisemiseen. Tässä muutama mielestämme tärkeä syy omistaa verkkosivut.

1

Uusien asiakkaiden hankinta

Asiakkaat etsivät tietoa, tuotteita ja palveluita verkosta. Saadakseen uusia asiakkaita yrityksen on oltava siellä missä asiakkaatkin ovat. Lisäksi yritys on löydyttävä hauissa ja sen on hyvä erottua posiivisesti muista. Siksi ei ole yhdentekevää millaiset kotisivut yrityksellä on.

Ammattimaiset kotisivusi ovat maksaneet itsensä nopeasti takaisin, kun yrityksesi löydetään esimerkiksi Google-haussa ja siten saat uutta kauppaa. Yrityksen kotisivut tekevät jatkuvaa myyntityötä kellon ympäri!

2

Yritys tarvitsee ”käyntikortin” verkossa

Kotisivut on lähes ensimmäinen asia, jota asiakkaat yrityksestä etsivät tai näkevät. Ne antavat ensivaikutelman yrityksestä ja sen tekemisen tasosta. Hyvät, toimivat ja informatiiviset sivut lisäävät myyntiä ja säästävät yrityksen henkilöstön aikaa.

Miksi ”käyntikortti” ei voisi olla pelkästään vaikka Facebook profiili? Sosiaalisen median algoritmit olettavat aika-ajoin jonkun tuottavan haitallista sisältöä ja sulkevat tilejä ilman syytä. Kotisivusi ovat sinun ja niitä ei kukaan yllättäen sulje. Pysyt siis uusien asiakkaiden löydettävänä ja varmistat läsnäolosi verkossa.

3

Jatkuva esilläolo ja verkkonäkyvyys

Yritys voi mainostaa lehdessä, verkossa tai sosiaalisessa mediassa, radiossa tai vaikka kaupan ilmoitustaululla. Mainoksilla on budjetti sekä rajallinen aikaikkuna ja näkyvyys. Mainostamalla ostetaan hetkellistä näkyvyyttä, mutta löydettävissä on syytä olla kokoajan.

Asiakkaat etsivät ratkaisua silloin, kun he sitä tarvitsevat. Ratkaisua ei välttämättä etsitä juuri mainoskampanjan aikaan ja jälkeenpäin ei enää muisteta mitä mainoksia tuli nähtyä.

Kotisivut ovat aina auki ja asiakkaiden löydettävissä silloin, kun heillä on tarve. Täytyy vain huolehtia, että ne ovat mahdollisimman hyvin löydettävissä verkkohauissa.

4

Digitaalinen markkinointi

Yrityksen kotisivut ovat monesti se paikka johon asiakas digitaalisessa markkinoinnissa ohjataan jatkotoimia varten. Näin digitaalinen markkinointi ja asiakkaan ohjaus haluttuun tavoitteeseen tulee helpommaksi.

Yrityksen kotisivut auttavat brändin luomisessa ja vahvistamisessa. Siellä yritys voi esitellä osaamistaan ja vahvuuksiaan. Brändiä tukee tyylikkäät ja sisällöltään laadukkaat kotisivut, jotka ovat teknisesti oikein toteutetut.

Yrityksen kotisivut ovat myös digitaalista markkinointia, jonka viestin asiakkaat tavoittavat löydettyään verkkosivuille.

ktblocks iphone full min

Millaiset kotisivut saat NeFiltä ?

Luo yrityksellesi verkkoon kasvot, personoidut verkkosivut, kanssamme. Tehdään yhdessä helposti lähestyttävät kasvot, jotka kertovat asiakkaillesi kaikki oleelliset tiedot helposti ja ytimekkäästi. Luomamme verkkosivusto ei ole pelkästään kaunis vaan tuo myös myyntiä yhdistämällä markkinointitekniikat ja verkkokehityksen.

Responsiiviset eli mukautuvat kotisivut

Kotisivut toimivat niin mobiililaitteissa kuin pöytäkoneissakin. Sivut mukautuvat automaattisesti eri näyttökokoihin ja toimivat ongelmitta erilaisissa päätelaitteissa. Hakukoneet arvostavat responsiivisuutta.

Oikeanlainen sisältörakenne ja sisältö

Sisällön rakenne vaikuttaa kotisivujesi löydettävyyteen. Sisällön tulee olla rakenteeltaan oikeanlaista, jotta hakukoneet arvostaisivat verkkosivua.

Sisällön tulee olla riittävän pitkä ja otsikoinnin tulee olla kunnossa. Hakusanat tulee olla oikeanlaiset. Kuvat, videot ja linkit auttavat entisestään hakukonenäkyvyydessä.

Hakukoneiden lisäksi oikeanlainen sisältörakenne ja sisältö vaikuttavat potentiaalisten asiakkaidesi kokemukseen sivuistasi ja saamaansa kuvaan yrityksestäsi.

Mitä paremmin asiakkaat viihtyvät sivuillasi ja palaavat uudelleen sitä paremmin hakukoneet arvostavat sivustoa ja sitä todennäköisemmin saat myös lisää kauppaa.

Mitä osuvampi sisältö on haun tekijän tarpeisiin sen varmemmin saat yhteydenottoja.

WordPress kotisivut

Teemme kotisivusi WordPress -verkkosivualustalle. WordPress on maailman ylivoimaisesti johtavin sisällönhallintajärjestelmä. WordPress on varmatoiminen, nopea ja päivittyvä. Hakukoneet pitävät toimivista, nopeista ja päivittyvistä kotisivuista.

Myyvät kotisivut

Myynnillä voimme ajatella asetettua tavoitetta, jota kotisivut yritykselle tuottaa. Tavoite voi olla myynti, brändikuvan vahvistaminen, yhteydenotto tai jokin muu tavoite. Selvitämme yhdessä tavoitteet ja rakennamme kotisivut tukemaan niitä.

Teemme tyylikkäät, toimivat ja selkeäsisältöiset verkkosivut, joilla asiakkaasi viihtyvät.

Rakennamme yrityksen kotisivut ostopolkua ajatellen. Ostopolulla tarkoitamme, jotta asiakas ohjataan kotisivulla kuvitteellista polkua pitkin tekemään haluttu toiminto.

Informatiiviset, selkeät ja päivittyvät kotisivut

Maailma muuttuu kokoajan. Yrityksen ja sen kotisivujen on mukauduttava muuttuviin tarpeisiin.

WordPress kotisivuja on helppo päivittää, vaikka itse, sisältötarpeen muuttuessa. WordPress sivuille on helppo asentaa lisätoimintoja tai poistaa tarpeetonta tarpeiden muuttuessa. Näin sivusi elävät yrityksesi tilanteiden mukaan.

WordPress päivittää ohjelmistoaan aktiivisesti ja se tuottaa sivustolle lisäturvaa ja mahdollisuuksia. Sivut toimivat ja vastaavat hakukoneiden vaatimuksiin myös tulevaisuudessa.

Valmiilla ja testatuilla WordPress teemoilla sekä lisillä voidaan rakentaa kustannustehokkaasti selkeät ja varmatoimiset kotisivut. Valmiista komponenteista huolimatta saat persoonalliset kotisivut. Kaikkea ei tarvitse alusta asti koodata ja testata toimivuutta.

Brändisi, yrityskuvasi mukaiset kotisivut

Saat persoonalliset, yrityksesi näköiset kotisivut. Käytämme yrityksesi värejä, kuvia ja ydinviestiä sekä muita sinulle tärkeitä asioita ja arvoja luodessamme kotisivusi.

Kerromme yrityksesi tarinaa sellaisena kuin sinä ja asiakkaasi sen näette.

Rakennamme tuotteitasi ja palveluitasi tukevan ja teknisesti toimivan kotisivuston.

Mikäli sinulla ei ole sopivia kuvia, logoa tai osuvaa viestintää niin osaava sisällöntuotantomme auttaa siinä.

Miksi valita NeFi ja ammattimaiset kotisivut?

Autamme potentiaalista asiakastasi löytämään yrityksesi ja ohjaamme häntä kotisivuilla kohti tavoitettasi sisällöllisin sekä rakenteellisin keinoin. Yrityskuvaasi tukevat ammattimaiset kotisivut antavat kävijälle paremman ensivaikutelman. Ammattimaiset kotisivut tuovat lisää yhteydenottoja ja sitä kautta kauppaa.

Tavoitat potentiaaliset asiakkaat

Meillä on osaamista tehdä oikeita asioita verkkonäkyvyytesi hyväksi. Pääset esittelemään osaamistasi ja vaikuttamaan sivuilla vierailijaan.

Kotisivut yritykselle on hyvä antaa osaajien tehtäväksi. Kotisivuja luodessa tulee ottaa monia asioita huomioon. Paljon tärkeitä asioita jää tekemättä mikäli sivustoa on tekemässä ensimmäistä kertaa.

Oikeiden asioiden tekeminen vaikuttaa suoraan kotisivujen löydettävyyteen niiden alkutaipaleella sekä näkyvyyden kehittymiseen jatkossa.

Säästät aikaasi muihin asioihin

Teemme ammattimaiset kotisivusi tehokkaasti aikaasi ja kustannuksiasi säästäen.Sinä voit keskittyä omaan osaamisalueeseesi ja tehdä kauppaa tuotteillasi sekä palveluillasi. Säästyneen ajan voit käyttää harrastuksiin, perheen ja ystävien kanssa olemiseen.

Saat sivut nopeasti käyttöösi ja pääset hyötymään niiden tuomista eduista.

Lisääntynyt myynti tuo yrityksellesi lisää tuloja

Meillä on pitkä kokemus myynnistä sekä uusin tietotaito digimarkkinoinnista. Sinä olet oman alasi osaaja ja yhdessä rakennamme myyvän viestin ja ulkonäön verkkosivustolle.

Ymmärrämme asiakkaan ostopolkua ja -käyttäytymistä. Osaamme asettua asiakkaasi asemaan ja katsoa kotisivuasi hänen silmin. Osaamme olla asiakkaitasi.

Teemme myös lisäpalveluita kuten Google Ads hakusanamainontaa lisänäkyvyyden ja myynnin lisäämiseksi.

Ammattimainen sisältö tukee yrityskuvaasi

Saamme ydinviestisi perille, luomme miellyttävän ja luotettavan sivuston käyttökokemuksen.

Osaamme ohjata tulevaa asiakastasi kohti määriteltyä tavoitetta. Tavoite voi olla tarjouspyyntö, yrityskuvaan vaikuttaminen, osaamisen tai mielipiteen esiin tuominen. Oikeastaan mikä tahansa vaikuttaminen. Lopullinen tavoitehan yritystoiminnassa on kannattava kauppa.

Voimme tarjota sinulle myös jatkuvampaa sisällöntuotantoa esimerkiksi blogin avulla. Päivittyvä ja aktiivinen sisällöntuotanto kasvattaa brändiäsi asiantuntijana ja auttaa sinua nousemaan internetin hakutuloksissa.

Pääset osaksi meidän tyytyväistä asiakasperhettä

Kotisivut yritykselle, etenkin pienemmille ja aloitteleville, on jo jonkin asteinen investointi. Haluamme sinun olevan tyytyväinen hankkimaasi verkkosivuun ja sen tuottamaan hyötyyn. Haluamme olla jatkossakin yhteistyökumppanisi ja tuottaa kummallekin yritykselle lisäarvoa.

Ollaan yhdessä tyytyväisiä työhömme ja saavutuksiimme.

Olemme aina valmiina auttamaan sinua kotisivuihisi liittyvissä asioissa.

Kotisivupakettiemme hintoja

Peruspaketti

€ 490 + alv.

Yhden sivun kotisivu


1 sivu
Asiakas tuottaa tekstit
WordPress websivu
Avaimet käteen
Mobiiliystävällinen
SSL-sertifikaatti
SEO
Yhteydenottolomake
Kuvagalleria
Personoitu ulkoasu
Kultapaketti

€ 750 + alv.

2 – 6 sivun kotisivu


2 – 6 sivua
Asiakas tuottaa tekstit
WordPress websivu
Avaimet käteen
Mobiiliystävällinen
SSL-sertifikaatti
SEO
Yhteydenottolomake
Kuvagalleria
Personoitu ulkoasu
Valloituspaketti

€ 1270 + alv.

Kotisivu + Sisällöntuotanto


2 – 6 sivua
WordPress websivu
Avaimet käteen
Mobiiliystävällinen
SSL-sertifikaatti
SEO
Yhteydenottolomake
Kuvagalleria
Personoitu ulkoasu

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi