Näin helposti saat kotisivut

mockup of a woman holding an iphone 12 pro max against a white background m21959 1

Mikäli jokin kolmesta kotisivupaketistamme on mielestäsi sopiva niin pyydä siitä tarjous. Lähetämme sinulle täsmennetyn tarjouksen pdf –tiedostona sähköpostilla. ..Lue lisää

Saatuasi kotisivupaketista tarjouksen, tai otettuasi meihin muuten yhteyttä, kartoitamme tarkemmin tarpeesi ja tavoitteesi.

Muokkaamme tarvittaessa kotisivupakettia kartoituksen antamaan suuntaan.

Kartoituksen jälkeen sinulla on tarjous kotisivuista, jotka palvelevat tarpeitasi parhaiten.

Onneksi olkoon! Teit hyvän päätöksen ja kotisivujen luominen voi alkaa.

Tarvitsemme sinulta nyt tekstit ja kuvat mikäli valitsit Peruspaketin tai Kultapaketin. Sivurakennetta ja kokonaisuutta pääsemme tekemään vasta saatuamme sisällön. Muistammehan, että sisältö on yksi kotisivujen tärkeimmistä asioista. Kaikki rakentuu sen ympärille, joten siihen on hyvä paneutua kunnolla.

Mikäli valinta on Valloituspaketti tai muu laajempi kokonaisuus sisällöntuotannolla niin silloin sisällöntuottajamme haastattelee sinua tekstien pohjaksi ja kuvien täsmäämiseksi.
Sinä voit keskittyä muuhun kuin sisällöntuotantoon!

Ei unohdeta domainia ja webhotellia. Tarvitsemme ne ennen kuin pääsemme rakentamaan sivuja.

Mikäli sinulla ei niitä vielä ollut ja ulkoistit työn meille niin voit jälleen keskittyä muuhun kuin kotisivujen rakentamiseen.

Mikäli et tiedä mitä domain ja webhotelli tarkoittaa niin katso lisätietoa kohdasta –> Useasti kysyttyä

Saatuamme tekstisi on visuaalisen ilmeen vuoro. Tässä vaiheessa valitsemme sopivat kuvat, värit ja muut elementit. Pääsemme muodostamaan kotisivujasi.

Mikäli vapautit itsesi tekstin kirjoittamista niin annamme sinulle luomamme tekstin asiasisällön tarkistamiseksi. Hyväksyntäsi jälkeen jatkamme visuaalisen ilmeen pariin.

Kotisivujen valmistuttua pääset katsomaan ja testaamaan niitä. Vielä voidaan tehdä jotain pieniä muutoksia mikäli tarpeellista. Muutoin vapautamme sivusi ja pääset nauttimaan ja hyötymään niiden tuomista eduista.

Kiitos mukavasta projektista! Jatkamme ylläpitoa tai muita sovittuja lisäpalveluita. Mikäli koko paketti oli meidän osalta tässä niin palaamme tarvittaessa myöhemmin kotisivujesi pariin.

Ota meihin yhteyttä ja toteutetaan sinulle löydettävät kotisivut!

Orgaaninen liikenne hakukoneiden hauissa kasvaa ajan kanssa. Hakukoneen, kuten esim. Googlen, on ensin ymmärrettävä miten hyvin sivusi palvelevat asiakkaita käytettyjen avainsanojen alueilla. Tätä hakukoneet mittaavat mm. kotisivujen liikennemäärillä, siellä vietetyllä ajalla ja sivustolla liikkumisella.

Orgaaniseen liikenteeseen ja sitä kautta näkyvyyteen sekä löydettävyyteen vaikuttaa sivuston oikeanlainen hakukoneoptimionti (SEO).

Mikäli orgaaninen liikenne ja SEO eivät ole tuttuja käsitteitä, niin katso lisätietoa sivustomme –> Useasti kysyttyä kohdasta.

Sivuston teknisen toimivuuden sekä oikeanlaisen hakukoneoptimoinnin lisäksi merkittävässä roolissa on myös sisältö. Sisältö on sitä mitä verkkosivulle tulija näkee, lukee, ymmärtää, oppii jne. Mieti tarkkaan onko sisällön kirjoittaminen ja viilaaminen sinun työtäsi vai annatko sen ammattilaisille.

Hakukoneoptimoinnin ja sisällöntuotannon lisäksi tarjoamme boostattua lisänäkyvyyttä maksullisella Google Ads hakusanamainonnalla. Voit asettaa Google Ads:iin kuukausittaisen budjetin, joka toimii veloitusten ylärajana. Voit käynnistää mainonnan milloin vain tarvitessasi tehostaa näkyvyyttäsi. Esimerkiksi tarjouskantasi alkaa pienentyä tai keräät kauppaa toimintasi sesongille. Voit lopettaa mainonnan koska vain ja aloittaa taas tarvittaessa.

Teemme sinulle Google Ads -profiilin ja autamme alkuun. Sen jälkeen voit itse hallita mainontaa.

Google Ads:in avulla näyt ja löydyt vielä tehokkaammin.